Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, May 29, 2008

29 May 2008

Adoi, hari ni pon badan masih tak sihat.. mesti la sbb ubat tak makan.. hahaha..
klinik pon tak pg, just dgn harapan akan sembuh.. mana bole kan, takde usaha nak jadi sihat..
pagi2 lagi aku dah begosip ngan zati..
tunggu bos amik mau pigi ICC Tasik Ampang..
kalo dulu mmg mencari maut la.. bahaya.. tp skang aku rilek ayam je..
tak excited pon..
betolak dr opis kol 9.10am camtu la.. naik kembara bos dan aku dok blakang..
dan di dpn sudah semestinya awek dia ar!
betul la rumors yg aku dgr, dia minat awek yg kecik2..
mmg kecik pon, lagi kecik dr aku..
best la meeting tu sbb aku mmg involve dan paham situasi..
bukan mcm slalu, kena ganti pg meeting tp tak paham sepatah haram!
yg lawaknya tu aku tepaksa ikut dorg dan br la aku tau org tua bercinta camana!
hahahahahhha.. mmg klakar! nak share ngan sape pon takleh masa tu..
mmg tahan gelak sorg2 ar!!

aku masok opis blk lebey kurang kol 3 ptg..
kene buat keje buhsan ni --> call contractor..
ingat ni call centre ke??

dan skarang, aku pon dah lupa matlamat asal aku tulis blog ari ni..
aiyo... stakat ni je la!!

Tuesday, May 27, 2008

Adui...

Kepala pening.. tak larat.. nak balik..
Demam nampaknya hari ni.. Musim kah?
Paling liat kalo nak pg klinik..
Selalunya sampai je depan doktor badan tros jd tak panas..
Macam sihat je.. Apekah??
Beratnya kepala.. cam nak tido tersembam depan keyboard ni..
Aduiii.......

Friday, May 23, 2008

Jgn dok umah tinggi..

Adalah dimaklumkan, lif blok 6 Vista Angkasa masih belum dapat diperbaiki disebabkan pihak pengurusan menghendakkan semua penduduk di sini mempunyai stamina yg tinggi dan kurus-kurus belaka. Anda semua boleh terus exercise menaiki tangga sehingga 30 May 2008 ini atau jika kami mahu kami akan rilek tak repair lif tu sampai selepas raya tahun ini.

Harap Maklum!

p/s: Lepas ni kompom belari naik tangga sampai tingkat 16. Selamba!

Thursday, May 22, 2008

Lunch jugak hari ni..

sejak emosi tak menentu ni, slalu jugak aku tak breakfast.. keperluan yg penting setiap hari tu..
kebetulan ada kakak2 yg ajak aku lepak minum+makan di kala pukul 10.. habit biasa tempat keje.. dah makan tu konon takyah lunch lagi la, bole buat keje sket memandangkan hari ni rasa cam semangat bekerja tu dtg walaupun sikit je percentage dia..
tapi tetiba rasa cam boring, merayau-rayau kat floor office yg tak bape besar ni dan beborak ngan kak han.. borak punya borak tetiba dia ajak aku teman dia p tgk rumah yg dia mao beli.. dlm hati macam malas, tp dok opis lagi malas.. so aku ikut.. bole tahan gak umah yg dia nak beli tu.. pantai hillpark kan.. lawa ar.. bile la aku lak nak beli umah ni..
time dah dekat kol 2 so dia tanya mao makan mana.. suggestion mesti la mid valley.. ikutkan hati mmg nak tp aku rasa bersalah la pulak.. semalam dah la half day je keje.. ari ni mao mengular lagi.. so aku ambik keputusan suh kak han hantar je balik opis, pastu beli bege je kat kafe.. macam mana pon, aku bangga dgn diri aku.. aku masih ada sayang pada keje yg makin lama aku makin nyampah.. dah la rumors yg kata aku nak benti keje dah tersebar.. mana la bos aku dapat cite ni.. tension tu tension jugak, tapi takde la sampai nak resign.. insyaallah, tak lama lagi semangat ni akan pulih seperti biasa dan akan bersemangat mencari rezeki yg halal..

berbalik pada tajuk, akhirnya aku lunch hari ni.. hahahaha... diet konon!!

Lif Rosak!!!

Adui.. lif blok 6 Vista Angkasa rosak!!!!!! tolong la betolkan.. tolong la..
nasib baik tingkat 6 je.. kalo 16?? mmg sah nak kasi aku kurus gile!
dari sabtu ari tu sampai ari ni dah rabu.. takkan nak tunggu sampai minggu depan baru nak buat??? adoi laa!!!

Tuesday, May 20, 2008

Masalah Donia!

Apa masalah utama org nak kawin?? stress jangan cakap.. rasa macam banyak gile bende tak setel.. duit mengalir bak air di pergunungan.. hahaha.. apekah..
lagi satu masalah donia, asyik rasa nak kurus.. walaupun lapar aku malas nak makan..
simptom ni dtg bile compare tarikh hari ni ngan majlis kurang dari 2 bulan.. gile beb.. seblom ni selak kalndar macam jauh je nak ke julai tu.. skarang ni selak 2 helai je dah sampai.. aduhh..
seblom ni nafsu makan mak datuk! tapi rajin pulak aku nak ke gym ngan beriadah main badminton.. skarang ni malas segala-galanya.. sampai makan pon malas.. sanggup aku tolak banana split A&W yg best tu, sbb lepak pon dah tgh malam.. isk.. skarang ni pon rasa lemah je..
sbb tak makan tu satu.. tak sabar nak balik pon satu.. adui.. kronik masalah aku ni..

Aku.Muzik.Kamu

hari ni memandangkan outlook takleh bukak..
maka keje dianggap takde la kan..
just nak share ngan korang, aku dah beli dah.. yay!! walaupun amir asyik suruh beli yg cetak rompak.. no way ok! yg sedihnya tu kalau bukak dalam kete asyik tunjuk muka tak best ngan suruh tukar bukak radio.. sedeynya!! takpe la.. aku dgr kat opis je.. diharap benda ni dapat mengembalikan minat ngan mood nak buat keje yg semakin pudar ni..
aku punya stage skarang ni bahaya dah.. muka mmg masam je kat opis ni, nak senyum pon malas.. asyik nak melawan bos je.. cane ni????

ok, berbalik pada cite album ni.. best.. memang best.. beli jangan tak beli ek.. ni la first cd yang aku beli since bertahun-tahun..
faizal tahir pya pasal kanz.. ahak!
kalau tak best takkan dapat menang byk award kot.. ok la.. nak sambung layan ini cd..
chow! nak pinjam cakap ek.. heheheh..

Wednesday, May 14, 2008

Oh Faizal Tahir..

wah.. semangat tiba2 nak buat keje sbb dapat dengar lagu yg best gile.. atau sbb aku mmg minat gile kat penyanyinya?? mungkin..

saat kau tersenyum
saat itu kau memberi
saat ku rasa bahgia

selama ku tersenyum
selama itu ku memberi
selama yg kamu disini

namun ku bicara hanya pd bulan dan suria
aku punya cara utk menyatakan cinta
dan kamu hanyalah satu

ku mahu ada kamu saja bisa ku menunggu
selamanya aku milikmu
takkan pernah lelah ku menunggu
hingga aku punya kamu

sesaat kau tiada
saat itu yg kurasa
saat hidupku terlena

selama yg kau ada
selama itu yg ku rasa
selama hidupku bahgia

namun ku bicara hanya pd bulan dan suria
aku punya cara utk menyatakan cinta
dan kamu hanyalah satu

ku mahu ada kamu saja bisa ku menunggu
selamanya aku milikmu
takkan pernah lelah ku menunggu
hingga aku punya kamu

selama yg pernah ku merasa belum ada rasa yg ku rasa ini
fahamilah cintaku lebih dari cinta
tiada mungkin aku kan teruja
andai bukan kamu yg di hadapanku
bisa ku buktikan pada kamu
yang kamu hanyalah satu
dan tak pernah lelah ku menunggumu
hingga aku punya kamu
selamanya aku milikmu

takkan pernah lelah ku menunggu
hingga aku punya kamu....

semalam aku dgr radio, ada lagi org komen pasal kes faizal ni..
aku pelik kenapa tak habis²..
bagi aku, tak kisah apa yg dia buat sbb bakatnya amat besar!!
lagipon kesalahan tak sebesar mana..
bukan aku puji semata-mata sbb minat yg teramat sgt key..

tapi itu kata member opis aku..
dia kata peminat fanatik mmg la..

ye ke??
yg pasti.. aku sangat minat si superman tu..
suara dia boleh buat aku tido lena.. hem...

kepada adik faizal tahir..
balik la malaysia cepat woi..
aku ngan amir nak pg umah ko.. hahahha
make sure abg ko ada skali ek.. ;-)

Tuesday, May 13, 2008

Perasmian..

khas buat cik izzati dan cik suhada..

aku pon dah ada blog!! hahahahha..

tapi kemungkinan aku akan update selalu bergantung pada masa dan keadaan..

ewah!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...