Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 15, 2011

ini kaki irfan..

dah lama gua cari tempat bikin ini.
dulu rasanya ada kat Times Square, tapi hari tu pegi takde pon.

cuma satu tempat confirm ada --> GENTING!

kitorang gerak naik ahad lepas lunch. dan bernasib baik dapat bilik kat Theme Park Hotel.
kebetulan ahad tu irfan terlebih hyper dan takmo tido.
lepas magrib pegi jalan2 indoor dan berjaya mencelup kaki irfan dalam lilin. yay!



kaki anakanda ketika berusia 1 tahun.
berangan nak buat lagi dan lagi bila dia dah masuk 2,3,4 tahun.
saja2 buang duit. hahahaha



irfan merengek sikit time celup kaki tu.
maklum la, lilin tu agak panas suam.
total harga seketul ni RM40.
harga basic 20, hanya dapat kaki warna putih, tanpa warna.
extra 2o dapat warna + tapak.



gambar tambahan. saja2.. hehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...