Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, September 9, 2011

11 Syawal

dari sehari ke sehari nak update, tapi punya la malas..
bila dah buka, taktau nak tulis apa pulak..

cerita raya dulu la..

raya seperti yang lepas2, akan balik awal ke sungai petani dan bergerak ke ipoh pada hari terakhir puasa.
setiap raya pertama mesti di ipoh, dan habiskan cuti panjang di kedah.. taktik nak balik kampung lama la katakan.. hehehe
macam biasa, pergi dan balik kampung tak kena jam sebab timing tak sama dengan orang..
cuma kena mengadap juga pada hari raya kedua sebab jalan ke utara akan jam di kuala kangsar, utk geng2 yang nak balik ke pantai timur..

sepanjang raya, yang paling seronok irfan la kot..
ummi seronok kirakan duit raya dia je.. ☺
bila fikir balik, tak ada cerita menarik pon..
dah la gambar raya sekeping pon tak ada.. ish ish..
kena snap banyak2 waktu ke open house rumah orang je la lepas ni..
jadual nampaknya dah makin penuh. penuh dengan makan free. yay! ☺☺

raya masih ada kan..
Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua..
jangan makan banyak sangat waktu open house ye.. hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...