Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, September 18, 2012

Showru Kelana Jaya

Susah tau nak ajak big boss makan luar.
Seboleh-boleh dia akan suruh masak. I malas lah u.. Fridge tu kalau penuh dengan barang nak masak takpe la jugak. Baru datang selera nak masak sedap²..
Kalau masak jugak menu yang asal ada tu, buat membazir je nanti. Tak habis, pastu buang!
Kesian makanan..

Selepas terpengaruh dengan Iqram Dinzly yang makan sedap dalam rancangan makan-makan tu..
Ahad lepas baru dapat merasa..


1- Kami order Fish and Chips - rating: biasa² aje. Ikan garing sangat kot.
2- Pizza apa tah nama, tengok dalam menu tulis recommended by chef - rating: Not bad.
3- Nasi goreng seafood - rating: sedap tapi pedas. Tak boleh suap budak².
4- Sup ekor - rating: terbaek. Big boss puji bukan main.

Nak order mushroom soup habis pulak. Irfan sekarang penyakit takmo makan. Kalau makan pon fast food/western aje.. Dia akan lebih berselera kalau makan pizza celup mushroom soup. Frust sikit.

Menu banyak lagi, tapi last² pilih menu common jugak.
Insyaallah kalau pegi lagi nak try dim sum pulak.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...