Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, July 27, 2008

Redang Destinasi Percutian

Saya sebagai rakyat Malaysia ingin memberi cadangan agar anda menjadikan Redang sebagai destinasi percutian anda.. Besttttt gilerrr!!!
Tempat kitorang stay, Laguna Redang.. Cantik gile, actually ada resort2 lain seblah2.. seme tepi pantai.. tp Laguna yg kitorang stay, so promote Laguna la!! Ni ada sket gambar utk tatapan korang..


Utk package honeymoon, masuk je blk dorg dah siap deco cantik.. ada kek, hadiah..
Yg special, ada private lunch dlm bilik dgn private dinner kat swimming pool.. romantik siot!!
Dr bilik boleh nampak swimming pool seme tp nyampah tol diskriminasi kaum ni.. nak mandi kene pakai swimming suit aje.. boring tol!! abeh takkan nak suruh aku pakai camtu mandi kot..


Lagi, kitorang pegi discover skuba diving.. ni paling best.. macam ala2 kamdar la, mmg berbaloi!! Bole nampak nemo berenang-renang, segala coral yg cun.. harap dorg dpt maintain khazanah alam tu.. sayang kalo musnah kanz.. Ni ada gambar lagi..


Pantai dia pulak, jernih gile!! Rambut aku pon skang dah jadi cam dawai.. Utk kaum Adam, mmg wiper laju gile la, penuh turtle.. hahaha.. Sabor je!


Pendek kata, Redang Rock!! Marilah kita cuti-cuti Malaysia..


Sekian..
Peace No War!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...