Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, July 20, 2008

Seme dah selesai!!

Yay!! Semalam dah selesai kenduri kat klang.. Alhamdulillah, lega...
Best sbb 2-2 kenduri ramai gile.. tak membazir makanan.. hadiah pon bertimbun-timbun..
big thanks to all.. terharu beb!! dari lesung batu samp la kusi bulat seme aku dapat.. gelas cawan jangan cakap la.. banyak gile.. coffee maker pon samp 5 kot aku dpt.. rice cooker pon manyak.. mmg jenuh masak nasik la..

Dan, yg best lagi aku puas ati ngan baju + make-up.. thanks kaklong yati.. ramai puji cun lak tu..
kembang deh!!
Photographer pon best.. ally yg cute amik gambar pro gile.. habih bendang kitorang redah..
Yg kat klang, thanks to en. hasanul, en. nasru ngan sape tah sorang lagi.. kitorang ambush kelab golf.. lawa gak.. tgk la resultnya nnt.. tak sabar tau!!

Tetamu lak mmg ramai.. Kat kedah sayang sbb tak sempat jumpa seme sbb sibuk merosakkan bendang orang.. sorry la sbb tak terlayan seme.. umah klang, lepak lama gak ngan kengkawan..
tp nak buat cane kan, ada la kawan aku tu.. beriya-iya benor.. last2 tak dtg.. sampai hati lupa kenduri aku.. yg sorg ni plak, siap aku msg ingatkan malam sebelum tu.. takot "ter"balik kampong lak.. heheheheheh (sapa makan cili mmg pedas la!!)
Best part, ada tetamu istimewa!!! Ingatkan ada kat oversea tak balik, last2 terjongos kat kenduri gua.. hepiiiiii siott!! nak tau sape?? semestinya Mr. Anas Tahir.. hahahaha..
sejak2 ni muka makin lama makin sama ngan abg dier... kire cam borak ngan faizal la gak.. rambut pon dah sama.. sempat amik gambar tu.. nnt aku publish ek..

ok la, nnt sambung lagi.. nak kena kemas umah mertua yg besepah, maklum la kan..
azam baru, nak jadi isteri dan menantu yg superb!! hahahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...