Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, January 17, 2010

37w4d

kalau diikutkan hari ni dah masuk 9 bulan 11 hari..
ada belas2 hari lagi sebelum due..
hari ni rasa nak minum ayaq warna putih tapi yg ada perisa punya.. ehehe
tak kisah la 100 plus ke, 7-up ke, revive isotonik ke, aiskrim soda ke..
tengah tunggu kaka balik ni.. taktau mana 1 dia beli..

semalam p check kat ampang puteri..
baru tau CTG tu ape.. jakun siot..

lebih kurang macam lying detector kot, tapi letak kat perut..
baring atas katil 30 minit, pastu keluar graf bacaan heartbeat dengan contraction..
heartbeat baby ok, pastu nurse cakap aku ada contraction every 10 minutes..
ye ke? tak rasa apa2 pon.. cuma katanya perut mengeras tu contraction la..
OooOoOoooOoooo...

next week pegi lagi.. ada test yg dia nak buat tapi aku ngeri..
owh no!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...