Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, May 19, 2010

bos, kasi saya mengular 3 kali sehari ek..

manusia memang tak pernah puas hati kan?
bagi kes aku ni, taktau la tergolong dalam golongan itu atau tak..

dah 3 bulan setengah, performance masih baik..
setiap hari cukup untuk dia..
cuma, penah satu hari cakap sama kakak pejabat, katanya dulu kalau pam boleh dapat 2 botol satu sesi..
maka dengan sendirinya terus banding sama diri sendiri..

cukup, memang cukup untuk irfan..
tapi tak pernah dapat sebanyak tu..
kalau pam 3 kali di pejabat, paling banyak dapat 5oz utk 1 sesi..
itu pun tak selalu..
bukan mengeluh atau tak bersyukur ye dengan rezeki Allah kasi..
sangat bersyukur!!

cuma, rasa macam nak ikhtiar..
kalau dapat lebih, alhamdulillah.. boleh simpan kasi penuh peti ais umah opah..
hehehe..

hari tu ada beli milkmaid tea.. trial pack je, dan ada cuma 4 uncang..
hari ni hari ke 3 minum, tapi macam tak rasa perubahan..
maybe belum lagi kot..



dan kalau memang tak sesuai, rasa macam nak try pil ASI pulak..
tapi ia kok jamu.. 5 biji 3 kali sehari..
macam tak yakin je boleh telan.. hehehe..



kalau semua tak berhasil, takpe.. yang penting takmo give up!
dengar kaka cerita, wife kawan kitorang mula2 bf..
tapi skarang dah kasi susu formula..
katanya susu kurang.. sebab takmo jadi macam tu la aku keep think positive dan mahu usaha terus..

aku tak mau special moment tu berakhir..
orang lain mana boleh ganti tempat aku skarang.. tu yang rasa special sgt!
kalau irfan mengamuk lapar, bagi susu sambil peluk dia sangat puas hati..
lepas tu terlena atas riba, dengan muka kiut tahap gaban..

priceless wa cakap lu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...