Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, May 19, 2010

mari balik kampung lagi..

cuaca kalau panas, memang panas sangat sekarang ni..
cuma kl macam kurang sikit, maybe sebab kalau kat office ada aircond..
tak terasa la sangat..

minggu mother's day yang lalu, kitorang balik kampung..
maklum la, mak nak buat operation jadi anak dan cucu mesti bagi semangat..

dia punya panas memang tahap gaban..
rumah mana ada aircond..
muka irfan memang sentiasa merah macam udang kena panggang la kalau siang..
malam pon tido berpeluh-peluh kepala..
sampai maktok cakap, balik lagi sekali dia pasang aircond.. yay!!

hai.. ni baru panas dunia..

jadi untuk mencari sejuk, kitorang bawak irfan ke taman tema - Karnival
tak la secanggih Sunway Lagoon, boleh la nak berendam..
tapi kalau nak tau, air pon suam ok..
kalau tau suam baik pegi Ulu Legong.. ☺☺



Sori lalink, i upload gambar u.. ☺



ini dia, lepas penat mandi tido tak bergerak..
macam kat spa kan? hehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...