Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, May 11, 2010

baby tak nangis time cucuk..

saja nak kongsi, kot2 ada yang taktau..
sebab gua pon baru je tau.. ☺

kitorang tiap kali nak bawak irfan cucuk, mmg nervous je..
padahal yang nak kena cucuk tu orang lain.. hehe..
bukan apa, sebab pertama kesian, sebab kedua kesian, sebab ketiga pon kesian..
part nangis tu yang tak tahan beb.. rasa cam nak nangis skali!

masa cucuk 3 bulan ari tu, kat kampung..
klinik azhar, tapi doktornya perempuan..
dia suggest, masa nak cucuk tu sumbat mulut dia..
bukan sumbat pakai kain macam orang kena kidnap tu..
sumbat nenen la senang cakap.. hehehe..

so, gua pon selak baju, breastfeed sama dia..
doktor pon cucuk.. result dia --> sedikit air mata pon tak keluar, ek pon tak, ok pon tak..
cool je dia macam takde ape².. yeehoo!!

cuma, kali ni paha ada sikit bengkak bekas cucuk tu..
bulan lepas² takde pon.. memang camtu ke?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...