Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 25, 2010

kesihatan = 100%. yahoo!

hari ni, dah 2 minggu sejak irfan kena warded.
so lepas kerja, mintak PIL bawak irfan ke DEMC utk appointment dengan dr. roliza.
ummi dengan walid, macam biasa rempit dalam hujan. jumpa kat sana.

doktor check, irfan OK.
selsema dengan batuk dah kurang. nasib la baik sendiri. tak payah bagi ubat pon.
cuma doktor ada kasi ubat batuk, selsema spare.
yang paling best ubat ni:



untuk cleanse hidung baby kalau tersumbat.
yay! boleh simpan, kalau emergency irfan mengamuk macam hari tu. maklum la hidung sumbat. nak tido pon tak boleh.

erm, tak lama lagi budak bucuk tu dah nak masuk 10 bulan.

skarang dah pandai tunjuk perasaan kalau apa dia nak tak dapat. adoi!
masih macam magnet kalo dengan ummi. walid dia ambik pon kadang nangis. apa la irfan ni..
makan dah berselera balik. best!
masa sakit hari tu berat 8.6kg, tadi timbang dah 8.9kg.
ummi pon nampaknya kena melantak banyak lagi sebab takut melelong dukung dia.

masa tengah tunggu jumpa doktor tadi borak dengan sorang mommy ni.
anak dia girl, nama damia.
nampak sama besar dengan irfan, tapi rupanya dah dekat setahun.
bila tanya berat, baru 7.2kg.
terasa berat gila anak gua.
tapi sebab girl kot, mesti la lebih slim.

takpe irfan, sila membesar bagai johan ok.
takmo sakit2 lagi.. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...