Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, June 13, 2008

Grey's Anatomy

rasanya cite ni dah lama..
tp baru berkesempatan tgk.. sbb baru copy ekcelli.. (thanks to kak zahra & kak sha)
best jugak.. pendekatan berbeza dari cite dokter² yg len..

mcm House, dia slalu tunjuk penyakit² yg gile kronik dan tak penah discover sebelom ni..
tambah pulak ngan perangai House yg ala² mereng..

ada jugak cite ER yg mmg aku layan dulu.. tp kurang ingat jln crita..

berbalik pada Grey's Anatomy, byk menceritakan ttg konflik intern² ni..
watak2 pon best, macam mana friendship dorg, kisah cinta..
kdg² aku pikir betul jgk, dokter pon manusia so konflik seme tu normal la..

skarang, kat opis aku tgh dengar citer tu.. dengar key..
mata dan tgn pandang screen dan keyboard (skali2 jeling la kat laptop kat tepi.. hheheh)
tgh syok2 layan siri bape tah..
tiba2 ngeri gile sehh... izi terpaksa drill kepala patient!!
bukan dlm hospital, kat tmpt kejadian key!!

walaupun ni cite je.. tp sgt real..
mungkin kat luar sana ada kejadian camni..
kesimpulannya.. kerjaya doktor mmg mulia.. hmm...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...