Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, June 5, 2008

Malu saya!!!

Giler tol la ingat psl cite cuti ehsan ni.. Adoi la!! Malunyaaaaaa.....
Aku ni dgn semangat wajanya dah isi borang cuti ehsan utk seminggu pertama aku akan cuti tu..
dah siap mintak bos sign, pastu pass kat admin..
nak tau apa terjadi pastu??
Cuba tgk gambar aku upload ni?? Kene reject beb.. Org HR tu siap call aku mintak surat nikah!!
aku pon dgn terpinga-pinga dan innocent tanya bdk opis.. "Surat Nikah tu ape???".. hahahaha!
gile konpius aku, maklumla tak penah kawin.. sungguh bongok rasanya soalan aku tu.. adoi la!!
So apa lagi, kes ni jadi bahan ketawa la kat opis.. samp bos aku kata dlm tension2 dia..
Bila ingat kes aku ni boleh buat dia gelak sorang2.. HAMPEH!!
Kesimpulannya, cuti ehsan mesti di apply selepas hari kejadian.. mcm cuti kematian tu kan, takkan apply dulu baru meninggal.. isk isk isk.. aku ni dgn niat baik apply dulu tu bukan ape, nak cuti mesti la mintak kebenaran tol tak? haiyaaaaa!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...