Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, June 30, 2008

Ugly Betty Season 2

Menarik.. aku dah tgk sampai episod finale.. Betty - Bigger and Bolder.
Watak2 still sama, cuma tambah sesikit.. Best!!

Watak utama sapa lagi, Betty la! Satu je aku rimas tgk dia ni.. tolong la ikat ke rambut tu, adoi!! Skarang ni dia dlm dilema nak pilih Henry atau Gio. 2-2 mamat ni gile kat betty dan masa final ep, dia tak reveal last2 sapa dia pilih.. saspen je!!


Pakwe Betty, Henry. skarang dah ada baby ngan Charlie.. so in order to raise the child he has to stay in Tucson.. dorang kalo bley nak try cinta jarak jauh.. tp boleh ke? Mula2 dulu aku sokong mamat nerd ni ngan betty, tp skang dah tak suka.. nape tah!

Ni la Gio.. Dah nak last season 2 dia potong rambut camni, cute gak! Walaupun asyik betekak ngan Betty, tp dia sengaja buat camtu.. taktik memikat la kot.. gentleman gak.. i like!!


Watak jahat, biasa ar.. Wilhemina & Mark, tag team yg asyik nak jatuhkan Meade Empire.. Mcm2 scene dah hampir nak kantoikan dorg, tp last2 save gak.. biasa la kan, setiap cite sure ada org jahat.. tol tak?? Tak dapat nak agak tol idea jahat dorg neh!!


Yg best pompuan ni, Amanda.. Tak abeh2 nak bgtau org dia ni anak Fey Summers yg dah mati tu.. tp kesian gak, dia dlm proses nak cari ayah kandung dia.. ada satu part tu, konon dia ni anak Gene Simmons tp sebenarnya mamat tu nak publisiti je.. ampeh! best pren gile ngan Mark tu, nape la ko gay, kalo tak mst dah couple dah!


Hilda. dah mula dapat terima hakikat kematian tunang dia, Santos. Tersyok lak kat cikgu gym anak dia, Coach Diaz.. ensem!! tp dah kawin.. hampeh lagi skali!!


Justin, anak sedara Betty yg lembut. Seblom ni jadi liar kejap sbb tension bapak dia mati. Tp skang dah ok.. Pandai gile pasal fesyen, tak lama lagi ganti Mark la tu..

Daniel, dia ni pon best. tak abeh dgn perangai sex addict dia tu, tetiba dpt tau dia ada legitimate son ngan model kat Paris. Model tu dah mati, so dia kena jaga anak dia tu skang.. dah besar lak tu.. ckp french berabuk!


Alexis. Season dulu cite pasal sex change dier.. skang ni dah jadi presiden ganti bapak die.. perangai bi*** bole tahan, samp asyik belakangkan mak ngan adik dia tu.. rasanya kalo wilhemina takde, dia ni la watak jahat kot..
Christina, minah yg kuat gile loghat ape tah.. Skang tgh jadi ibu tumpang anak pompuan jahat tu ngan Bradford. Dia terpaksa sbb nak guna duit 100,000 utk husband dia punya experimental surgery. Asyik2 jd puppet wilhemina.. tak pandai betol!


Last punya watak utama, Claire Meade. Skarang dia dah bebas dari tuduhan bunuh Fey Summers. Nasib baik!! Rupa2nya masa dia rancang pembunuhan tu dia terkena toksik yg ganggu sistem otak dia.. so dia telepas atas alasan temporary insanity..

So, marilah menonton.. Tak sabar tunggu season 3 lak.. bila la pompuan tu nak lawa...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...