Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, November 24, 2009

gambar boyot gua..

gua mmg dari dulu tak suka ambik gambar..
rasanya kalau ada anugerah org yg paling tak fotogenik, mmg gua boleh bolot senang2..
tapi rasa rugi gak, kalo tak simpan gambar time tgh mengembang maksimum ni..
ye tak?



Description: Kenduri pertama pada gelombang kali ini.. masih banyak akan menyusul
Lokasi: Jengka 2, Pahang
Pengantin: Zharif & Zuraihan
Nota: Gua first time jejak kaki ke Pahang, caya tak? Selama ni pegi Genting je.. Yang tu tak kira.. hehehe.. Perjalanan melambung-lambung.. Gila siot, rasa macam nak terberanak!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...