Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, June 21, 2010

my vacation

weekend hari tu irfan pegi kenduri uncle cas kat genting, best..
dah penat asyik kena dukung je, last2 dapat jugak meniarap.. atas meja pon ok la!
dapat jumpa dengan ramai sangat kawan walid, sampai tak ingat nama..
tapi yang paling ingat uncle anas.. ummi kata tak jumpa uncle faizal tahir, anas tahir pon ok jugak.. hehehe



malam irfan tido kat genting view.. walaupun tak sampai atas, tapi sejuk jugak tau!
irfan memang suka sejuk2, seronok sangat tido!!
ummi cover irfan dengan 2 selimut.. takut irfan selsema lagi..
selalu pukul 3 pagi kejut ummi nak main2, malam tu malas la nak bangun, sedap sangat tido..

mula2 sampai tu irfan nangis tak berenti bukan sebab apa, tak biasa lagi..
lama2 irfan ok la..



yang paling best, irfan ada kawan 2 orang.. khalish dengan auf.. nama sama dengan anak auntie yaya la..
tapi auf takde dalam gambar ni, takpe la.. lain kali boleh jumpa lagi.. :D



nota kaki: ummi, lain kali bawak la pegi oversea pulak! hehehe..

nota kaki 2: selamat hari bapa untuk walid! mmuuaahhh!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...