Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, June 30, 2010

sauna free hari ni..

panas oo panas..
seharian aircond rosak kat ofis..
satu bangunan rosak.. adoi..

sebab takde mood nak buat keje, mari bercerita la..

weekend hari tu irfan buat suprise kat mak tok..
balik kampung tak bagitau.. hehe..
alhamdulillah, cuaca dah tak sepanas dulu..
nasib baik, kalo tidak nak pujuk mak tok pasang aircond la..

dapat gua merasa durian dengan rambutan kampung..
pergh, memang terangkat!

cukup la, balik 2 hari.. ada rezeki balik lagi..

baju melayu irfan pon dah beli.. yay!!
tak sabar nak kasi dia pakai..
payah sangat nak cari, last2 kat facebook jumpa..
lepas ni nak cari kopiah la pulak..
bakal imam muda.. hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...