Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, June 22, 2010

sambung belajar?

sambung belajar?

dah banyak kali kaka sebut pasal ni..
katanya nak sambung kat oversea..
ajak gua sekali tentunya..
tapi masalahnya penyakit M stage ke-7
kalau kanser stage ke-3 dah bahaya, tapi penyakit ni lagi tahap puaka..

maybe kalau dulu terus sambung sehabis UNIMAS..
kadar kerajinan dan semangat itu masih tinggi..
tambah dengan status yang dah update sekarang ni lagiiii la liat..

kasi can biasiswa tu utk orang yang betul2 nak menimba ilmu..
kalau jadi, ummi dengan irfan nak teman walid je..
maklum la UK tu sejukkk.. best best.. ☻☻
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...