Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, June 16, 2010

trip ke selatan

kalau dah buat keje last minute tu, mesti sampai hang jadinya..
disebabkan keje tak boleh buat, mari update blog..

balik dari trip selatan, demam.. tak best langsung..
sampai hari ni masih tak ok sepenuhnya..
masa kat sana irfan demam dan selsema, jadinya sangat cranky la..
nak berlama dekat rumah pengantin pon tak boleh sebab dah nangis..
nak tido pon tak nyenyak sebab hidung tersumbat..
adui.. kesian sangat..

yang bestnya kitorang tido dekat farmville, eh farmstay..
kawasan sekeliling penuh dengan pokok durian dan boleh makan sampai lebam..
free ye.. dengar je gedebuk buah jatuh, sila berlari ambil.. ☻
gua pon makan sampai lupa kang susu jadi perisa durian pulak..

part paling thrill ialah first time rasa susu kambing fresh dari ladang..
fresh yg gua maksudkan adalah seperti anda menggigit kambing itu sendiri ok..
bau dan rasa mmg bisa bikin muntah hijau..
takpe la kambing, susu tu kasi anak ko je la.. tak selera mak nak telan!

erm, minggu ni kenduri kat genting pulak..
pergh, memang takde rehat bulan ni..
baju tak basuh dah sebeban dah tu..
irfan, nanti tolong ummi lipat ek.. hehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...