Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, July 8, 2010

bestnya nak kawin.. :)



irfan tido..
sekarang dah takmo tido terlentang..
mengiring atau meniarap baru best..
kalau tengah tido, tak cukup space nak mengiring mula la mengamuk anak bujang gua ni..
takpe.. anything for you..

umah opah hari ni dah start pasang khemah..
gift ada yang dah letak dalam goodie bags..
langsir dah pasang..
erm.. bestnya.. teringat persiapan yang sama dulu.. 2 tahun lepas..

irfan, esok maktok mai tau..
esok malam jom tidoq dengan maktok kat hotel..
sejuk2 tu yang cek suka.. :)
walaupun lahir kat kl, tinggal kat kl.. kena ajaq dia cakap bahasa ibunda gua..
kan comel budak2 mintak ayaq.. nak makan nasi dengan toyu.. hahaha

jumpa maktok skali skala ja..
balik kampung pun jarang2..
nampaknya kena bukak kelas tusyen utk dia nanti.. kui kui kui..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...