Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, May 29, 2008

29 May 2008

Adoi, hari ni pon badan masih tak sihat.. mesti la sbb ubat tak makan.. hahaha..
klinik pon tak pg, just dgn harapan akan sembuh.. mana bole kan, takde usaha nak jadi sihat..
pagi2 lagi aku dah begosip ngan zati..
tunggu bos amik mau pigi ICC Tasik Ampang..
kalo dulu mmg mencari maut la.. bahaya.. tp skang aku rilek ayam je..
tak excited pon..
betolak dr opis kol 9.10am camtu la.. naik kembara bos dan aku dok blakang..
dan di dpn sudah semestinya awek dia ar!
betul la rumors yg aku dgr, dia minat awek yg kecik2..
mmg kecik pon, lagi kecik dr aku..
best la meeting tu sbb aku mmg involve dan paham situasi..
bukan mcm slalu, kena ganti pg meeting tp tak paham sepatah haram!
yg lawaknya tu aku tepaksa ikut dorg dan br la aku tau org tua bercinta camana!
hahahahahhha.. mmg klakar! nak share ngan sape pon takleh masa tu..
mmg tahan gelak sorg2 ar!!

aku masok opis blk lebey kurang kol 3 ptg..
kene buat keje buhsan ni --> call contractor..
ingat ni call centre ke??

dan skarang, aku pon dah lupa matlamat asal aku tulis blog ari ni..
aiyo... stakat ni je la!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...