Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, May 20, 2008

Masalah Donia!

Apa masalah utama org nak kawin?? stress jangan cakap.. rasa macam banyak gile bende tak setel.. duit mengalir bak air di pergunungan.. hahaha.. apekah..
lagi satu masalah donia, asyik rasa nak kurus.. walaupun lapar aku malas nak makan..
simptom ni dtg bile compare tarikh hari ni ngan majlis kurang dari 2 bulan.. gile beb.. seblom ni selak kalndar macam jauh je nak ke julai tu.. skarang ni selak 2 helai je dah sampai.. aduhh..
seblom ni nafsu makan mak datuk! tapi rajin pulak aku nak ke gym ngan beriadah main badminton.. skarang ni malas segala-galanya.. sampai makan pon malas.. sanggup aku tolak banana split A&W yg best tu, sbb lepak pon dah tgh malam.. isk.. skarang ni pon rasa lemah je..
sbb tak makan tu satu.. tak sabar nak balik pon satu.. adui.. kronik masalah aku ni..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...