Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, April 13, 2009

Essence of chicken? Yarrkk!!

Skarang ni aku selalu pening kepala..

Dah buat eksperimen dah, punca utama skrin komputer..
Aku rasa la.. Sbb kalau time cuti kat umah dan tak main game, kepala hotak aku ok je..

Tiba2 teringat iklan Dafi, yang ambik kunci guna kayu lekat chewing gum tu..
Kalau minum tu boleh hilang pening tak? hehehe
Siap google tu, cari apa dia punya khasiat..

The BRAND’S® Essence of Chicken full of wholesome, nourishing goodness. When taken regularly, this all natural health food supplement sustains your health, through all stages of your life.

By increasing your metabolic rate, it helps to relieve fatigue and to restore both your mental alertness and physical energy (within 15 to 30 mins!). It has even been proven to help your body absorb and use vital nutrients like iron.

Wah, macam best.. Tapi rasa dia macam kicap cair dol! Aku dah penah rasa setitik dua, aduh..
Tak sanggup nak telan.. Takpe la kalau tak bijak macam Dafi pon! ☻
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...