Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, July 8, 2009

Nak sambal petai mak buat!

Hari ini dalam sejarah, aku ada kat ofis lagi walaupun dah dekat pukul 7..
Kalau tidak, tak cukup time lagi dah blah balik dah.. ☻

Boring, kena tunggu kaka habis meeting..
Gila, meeting start pukul 5..
Waktu kerja sampai 5.30 sahaja ya anak²..
Kalau rajin balik lambat pon bukan dapat naik gaji atau naik pangkat..
Kalau nak dapatkan pahala lebih pon bukan balik lambat sekadar layan blog, movie atau sebarang aktiviti tiada kaitan dengan kerja.. hehehe..

Boring lagi, ym kawan yang nun jauh di Jepun..

Borak sikit je sebab dia nak mandi lepas tu nak masak..

Dia kata nak masak sambal petai + ikan salmon goreng tepung.
Huwaaaaa!!!! Aku nak!! Aku nak!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...