Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, October 13, 2008

Kali pertama pulang lewat selepas 3 bulan..

Hari ini kerana terpaksa stayback di atas arahan diktator ketua..
Bestnya jadi bos, boleh order apa saja tanpa kira masa..
Atau bosan jadi bos, selalu sangat kerja lebih masa..
Tp kalau nak dibandingkan ganjaran gajinya, memang patut..
Ini kali pertama sejak 3 bulan yg lalu..
Lebih baik aku balik dari melakukan kerja amal ini selalu..

Baru tadi dapat panggilan kaka, lapar katanya..
Sungguh rasa bersalah, "sori sayang, hari ni terpaksa.. esok masak key"..

Tapi apa yg aku buat stayback kat office dan tambah entri pulak ni..
Server yg diharap-harap menjadi penyelamat utk pulang awal tiba2 tak betul hari ni..
Down dari tghari dan masih tak ok lagi..
Kalau samp kol 9 pon tak ok lagi macam mana??
Hem.. terpaksa gunakan hanya apa yg ada..

.........................................

Padan muka, akhirnya akan jadi penunggu setia samp game badminton habis malam ni..
Samp jam 12 katanya.. busuk dah badan ni.. adui..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...