Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, December 6, 2010

S.E.P.U.L.U.H



selalu paling lewat pukul 9 mlm dah tido. pukul 7 pagi mesti dah celik mata.
tapi lately pukul 8 nap kejap, lepas tu akan cargas sampai midnight.
aduh, senyum pulak.. ummi dah ngantok ni, jom tido!!



hahaha.. kalau teringat mesti nak gelak. ♥♥
sekarang makin kerap buat muka funny ni. tak sure nak tunjuk gigi ke apa tu..



minat bola besar pulak sekarang. tapi biasanya minat akan hilang selepas 2-3 hari.



pelik, dimanakah saya berada.
ummi kata asam pedas kat sini sedap. irfan taktau sebab tak cukup umur nak merasa lagi. ☺
next week kenduri kat melaka lagi, destinasi singgah wajib ni.. ♥♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...