Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, June 30, 2011

sejam je masa dengan anak?

betul. hanya lebih kurang sejam je dapat main, peluk, cium irfan semalam.
ni semua gara² Transformers - Dark of the Moon tu la..

sampai rumah MIL dah dekat pukul 8 malam.
wayang start pukul 9. lambat kang tak dapat beli popcorn. hehe..
nasib baik irfan behave, dan enjoy tengok bola semalam kata MIL.

taknak kasi review tentang filem, nanti potong stim orang yang belum tengok.
cuma, beberapa point nak kasi:
1) bagi gua pakai spek 3D tu menggangu.
2) tengok transformers 2 dan 3 tak dapat lawan keterujaan maksimum ketika transformers 1.
3) gua masih enjoy dan sangat girang tengok kereta² tu bertukar. rasa macam nak simpan 1.
4) rasa macam tengok grey's anatomy tiba2 bila mamat mcdreamy berlakon cerita robot.
5) shia dan brader² askar tu memang macho. orang kecik macam kita boleh bunuh robot besar tu weh. kagum gak. sebab awal2 mindset kena tolak ciri2 logik dalam cerita macam ni.

nak tengok lagi sekali fikir 2 kali jugak. kesian irfan kena tinggal.. ☻
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...