Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, March 26, 2012

ala² JJCM - Geylang Kopitiam

kalau teringin nak makan sup tulang merah atau sup ketuk boleh pergi restoran ni.
terliur tengok kat tv, tapi tak ingat rancangan apa. JJCM la kot.



restoran sangat cantik, banyak barangan antik. makan dengan best sebab dialunkan lagu2 P.Ramlee dan Saloma. irfan suka sebab ada akuarium. untuk anak, nasi goreng cina kat sana sangat sedap! mak budak pon asyik menyuap makanan anak je. hehehe.. banyak lagi menu, tapi belum try.

terletak di TTDI Jaya. tak reti nak bagi direction, tapi macam senang je nak cari kot. hehehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...