Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 28, 2012

merapu di petang hari

kalau diikutkan kata-kata orang, mulai April aku akan mula buat kerja baru, di bawah bos baru. tapi surat official tak dapat lagi..
kali ni, kalau orang tanya "buat apa sekarang?" tak la malu sangat mengaku takde perubahan. yeaa!!

hari ni azam nak start buat handover notes. tapi dah pukul 4, notes ke mana apa ke mana..
dalam kepala asyik teringat pasal pagi tadi - jumpa kereta abang superman parking kat bangunan rumah i.
walaupun tau abang superman ke UK, tapi still. rasa dekaattt sangat.
entah bila angan2 nak jadi kenyataan.. haihhh..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...