Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 20, 2010

gigit gigit tamau ek..

ya, hero saya badan panas² sikit sejak kelmarin..
tapi MIL kata dia ok, main², makan, tido.. takde meragam..
taktau la nak demam jangkit dengan walidnya atau sebab gigi nak keluar..
tapi mmg visible, kat gusi bawah kiri..
raba² dengan jari rasa dah separuh kot..
irfan takmo gigit nanti tau! ayok.. ngeri.. ☺☺

pasal rumah, proses dah bermula..

mak dah mula berangan nak shopping sakan kat ikea.. heh!
tapi lepas ni kena berjimat..
no more al-rawsha 3,4 kali sebulan..
no more baju baru banyak utk irfan.. (sikit boleh kot.. hehe)
no more berbelanja ikut nafsu nafsi..

berangan lagi, next year boleh buat birthday party irfan kat rumah baru..
tepi pool lagi nyah! best gile!

nota kaki: tapi ada makhluk yang memang gua takkan jemput.. berani kau kutuk anak aku lagi.. perang dunia mari!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...