Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, December 23, 2008

Perihal filem..

Di-ambang cuti.. memang gua jadi malas.. mmg patut bos mengaruk..

Macam ulasan pro kelambu terhadap Cicakman 2 dan Histeria..

i)saya setuju pendapat anda ttg cite Yusry tu (sambil angkat tangan)

ii)oleh kerana anda kata Histeria best dan ganaz dan berbaloi menonton di panggung, gua amik keputusan utk tidak pergi mononton. Terus terang gua mmg "berani" sangat kalo bab2 ganaz dan seram ni.. so baik takyah.. sesapa yg dah tgk, cite kat gua pleaseeee...

Semalam kol 9 baru balik dari ofis.. menunggu kaka habis kerja, dan menjadi sangat penyabar hendaknya..

Jadi habislah sehelai filem ditonton iaitu MADE.OF.HONOR. "Deliciously romantic, a wonderful funny date movie that is both irresistible and charming". (quote - Paul Fisher, Dark Horizons)



Mmg cite ni menepati ciri² "filem pompuan" la.. jenis yg kompom kaka boring kalo tengok, sampai berdengkur-dengkur tidonya..

Jalan cerita mudah, seorang lelaki yg playboy akhirnya sedar, best pren depan mata yg dia cinta.. Yg buat complicated tu, time sedar tu awek tersebut sedang plan mao kawin sudeh dan mao mamat ni jadi dia punya made of honor.

Menarik:

1) Mamat ni bersungguh nak dapatkan awek ni. Belajar dengan maha tekun, ilmu² sebagai made of honor dgn visi nan satu -- steal the bride!

2) Mendapat sokongan padu rakan² bliau.. siap tolong bungkuskan wedding gift sampai ada sorang kawan tu dia kata dia punya sperm sedang mati satu persatu sbb buat benda yg terlalu girly.. ahhaha..

3) Siap teman masa awek tu nak beli baju tido utk first night.. Gila!!

Tapi mmg dari awal tau last² akan dapat.. Klise.. hadiah yg dia dapat sbb curi pengantin pompuan, seketul penumbuk dari pengantin lelaki yg melepas.. apadehal.. janji last² dapat.. ☻☻
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...