Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, September 15, 2008

Sabar lagi sabrina..

Ish.. di pagi isnin nan indah ni.. aku berazam nak buang segala virus malas dlm diri..
nak buat keje ni......... Ya Allah, kuatkanlah imanku ini..

Macam title tu kan.. nama aku ada kaitan dgn kesabaran..
Tp kadang2.. aku struggle sikit dalam bab² ni.. nape la cepat bengang sangat..
Tp dalam hati je la.. Tp kadang² tergambar gak kat muka..
Maklum la, spesis susah sorok perasaan ni kan.. mmg slalu kantoi ar..

Seblum ni aku ada cite pasal orang² yg suka cakap pakai speaker kan..
Hari ni jadi bende lebey kurang la.. Tp ni jenis yg suka cite benda sama over and over and over and over again!!!!!
Lps sorang, sorang lagi dia story bende tu..
Call after call after call..
Aku dengar la sbb jarak dgn tempat kejadian gile dekat.. Adoiyai!!!
Cam biasa, aku bersyukur manusia mencipta alat pekup telinga itu..
Fuhhh........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...