Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, September 26, 2008

happy birthday september..

mlm tu plan dgn rakyat seramai 12 org mao buka puasa kat sini:



tapi malangnya tempat ni bukan jenis bole book..
masa nak dekat berbuka tu mmg jangan harap bole masuk, org beratur gile panjang..
so kitorang pon beli air dan lepak kat taman sementara nak berbuka..
azan je, tros minum air dan sepantas kilat p menunaikan kewajipan..
maklum la, klcc kan.. org sure ramai..

pastu keinginan nak makan kat restoran tu mesti ditunaikan..
beratur punya beratur.. tunggu punya tunggu..
last2 dapat jugak seat..
perut dah masuk angin, kepala pon weng semacam..
tolong.. aku perlukan makanan!!

last2.. inilah menu kitorang.. tada!!



dan kaka punya..


plan berbuka ni sebenarnya nak celebrate besdey aku, yg kebetulan sama ngan member lagi sorang..
dan skali dgn member lain yg jugak lahir pada bulan september..
bila dorg bgtau pelayan kitorang tgh celebrate, tetiba dtg menu bawah ni, beserta nyanyian sepenuh hati lagu happy birthday oleh staf2 chilis.. hehehe.. cayalah!!
tp kek kecik ni kena share 12 orang.. cane tu?? ehhheehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...