Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 20, 2008

Kehilangan..

Episod 7 season 4 -- Ghost Whisperer (cite peberet aku skarang ni..)

I can't believe that her husband is gone..
Sedih gile.. tgk kat ofis tu, kalo kat umah sure nangis habis tisu sekotak..
Selalunya dia tolong roh orang, tp kali ni roh husband sendiri ada depan mata..
Kena tembak dan tak dapat diselamatkan.. so sad.................!!


Selalunyakan dia tolong roh orang utk 'cross over', tp husband sendiri macam mana?
Kalau dah pegi dia takkan dapat jumpa Jim lagi, dan kalau suruh stay macam against apa yg dia usahakan selama ni..
Complicated sungguh..
Jim sendiri pon taknak tinggal Melinda..
Cane tu?? Kiranya 2-2 takkan move on la..
Masih banyak episod akan datang, maybe ada can hidup balik kot sbb watak utama kan..

* Bukannya aku terbawa-bawa sangat cite tahyul ni..
Tapi cuba bayangkan kalau org yang kite sayang tinggalkan kite..
Macam mana keadaannya..
I can't imagine.. huwaaaa!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...