Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, March 5, 2011

jalan-jalan Pulau Perhentian (day 1)

bersiaran dari Senja Bay Resort Perhentian Kecil.

wifi sini laju ok. berbaloi upgrade ke bilik beach front.
dekat gile dengan reception counter, harus la wifi laju!
dapat update sambil dengar deruman ombak. pergh, layan! hahaha

quick update.

bertolak dengan Firefly jam 9.45am.
sampai Kota Bharu 10.45am.
bergerak ke jeti Kuala Besut dengan Airport Taxi dan sampai lebih kurang 1 jam.
bergerak dengan speed boat lebih kurang jam 2.00pm ke Senja Bay.

memang laju teramat la sampai melambung-lambung. nama pon bot laju.
ngeri jugak, memang gua peluk irfan kuat2..
tapi hero gua selamba, mengantuk punya pasal bot bising + melambung pon dia bantai tido.
dalam bot semua mat/minah saleh. kitorang je local.

jauh juga nak sampai chalet. ada tempat yang takde jeti.
tapi chalet kami ada jeti, cuma nak menapak jauh ya ampun.
terasa lebih jauh sbb beg berat campur dukung budak yang sangat ringan tu. adeh!

sekarang tengah tunggu teduh sikit, mau main pasir.
dah siap dengan persediaan pampers little swimmers, pelampung itik dengan jentolak.
can't wait!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...