Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 2, 2011

waktu itu

tengah urusan dengan si med.ela tadi, boring2 tengok gambar dalam phone.
biasa la, 99% semua gambar irfan. haha.

maklum la anak sorang, gambar gelak, nangis, muncung semua ambik.
tak masuk gambar tido lagi tu, terlentang, mengiring, menonggek, semua la!

sampai kat gambar ni ter-stop sebab sedih.



masa ni irfan tengah sakit.
tengah tunggu GL yang terhegeh-hegeh lambat tu.
tanpa benda tu kami tak boleh proceed ke ward..
dah la tempat emergency DEMC ni sejuk.
irfan dah lemah sangat, terpaksa gua letak baring atas kerusi je.

aduh, sedihnya kalau diingat balik..

sekarang, setiap kali dia over lasak dan terasa tak larat nak layan, gua akan ingatkan diri tentang waktu ni..
biar seaktif mana anak, biar asalkan dia sihat.
kalau dah terbaring, panggil nama pon tak larat nak menyahut sapa yang risau? kan?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...